Bildungsdirektion Kanton Zürich-Volksschulamt Plani mësimor kornizë Informatë për prindër Fletëparaqitje për regjistrim MINISTRIA E ARSIMIT SHKENCËS DHE TEKNOLOGJISË SË KOSOVËS Kurrikula e shkollës shqipe të  mësimit plotësues në DiasporëDonacionet & Anëtarsimi


DIPLOMOI GJENERATA E RE E NXËNËSVE TË SHKOLLËS SHQIPE TË MËSIMIT PLOTËSUES NË KANTONIN E CYRIHUT Rümlang, 3.07.2020


Me 3 korrik 2020 në ambientet e Rinora 4 në Rümlang të Kantonit të Cyrihut diplomuan gjithsej 43 nxënëse e nxënës, të cilët e vijuan mësimin në Gjuhën Shqipe në kuadër të LAPSH „Naim Frashëri“ për kantonin e Cyrihut.


Në këtë mbrëmje festive, përpos nxënësve dhe prindërve të tyre, ishin të pranishëm edhe udhëheqësi i Misionit Konsullor i Konsullatës së Republikës

së Kosovës në Cyrih, z. Sami Kastrati dhe kryetari e LAPSH „N. Frashëri“ për Zvicër, z. Nexhat Maloku, të cilët, bashkë me kryetarin e Këshillit Kantonal,

z. Naser Ulaj dhe mësueset, i përshëndetën të pranishmit  dhe i përgëzuan nxënësit për suksesin e arritur e njëkohësisht u uruan atyre suksese të mëtejshme në fushën e shkollimit. 


Përgjegjësit e LAPSH-së i falënderuan prindërit për përkrahjen që po ia japin Shkollës shqipe dhe gjithashtu një e falënderim për pronarin e Rinora 4,

z. Habib Leci, i cili ofroi falas ambientet e Rinora4 për këtë mbrëmje. 


Në vazhdim nxënësve iu dorëzuan diplomat dhe u bënë fotografi, një numër të të cilave i shihni këtu. 


_______________

Komisioni për informim

LAPSH - Zürich

Komisioni për informim

LAPSH - Zürich

NR.

EMRI

EMRI I PRINDËRIT

MBIEMRI

VENDI / SHKOLLA

MËSUSESI/JA1

Adhuresa

Selman

Shabija

Zürich

Naser Ulaj

2

Agnesa

Blerim

Murati

Winterthur

Elfete Hasi

3

Altin

Agron

Ismaili

Zürich

Naser Ulaj

4

Arbion

Sherif

Kabashi

Rorbas

Aferdita Veliu

5

Arbron

Qani

Sulejmani

Niederglatt

Nexhat Maloku

6

Arila

Selajdin

Sejdiu

Wallisellen

Aferdita Veliu

7

Arion

Kabir

Bajraktari

Wallisellen

Aferdita Veliu

8

Aulona

Nexhmedin

Januzi

Zürich

Naser Ulaj

9

Dea

Arta

Basholli

Dübendorf

Naser Ulaj

10

Dhuratë

Naser

Krasniqi

Thalwil

Nexhat Maloku

11

Diona

Hysen

Voci

Bülach

Aferdita Veliu

12

Donika

Shpejtim

Hoxha

Sennhof

Elfete Hasi

13

Driola

Fatjon

Bajrami

Embrach

Elfete Hasi

14

Eldar

Faton

Kryeziu

Bülach

Aferdita Veliu

15

Elezart

Veton

Gurizi

Niederglatt

Nexhat Maloku

16

Elzana

Adrian

Gashi

Dübendorf

Naser Ulaj

17

Ensar

Bubekir

Morina

Winterthur

Elfete Hasi

18

Erijon

Shaindere

Haxholli

Zürich

Naser Ulaj

19

Erjon

Jonuz

Kazaferi

Niederglatt

Nexhat Maloku

20

Fjona

Benhard

Luli

Rorbas

Aferdita Veliu

21

Gent

Habib

Leci

Opfikon-Glattbrugg

Naser Ulaj

22

Gren

Aziz

Rashiti

Dietikon

Sabahat Krasniqi

23

Indrit

Bekim

Bajraktari

Wallisellen

Aferdita Veliu

24

Laureta

Skender

Hulaj

Sennhof

Elfete Hasi

25

Lea

Ruzhdi

Hasani

Wetzikon

Naser Ulaj

26

Lion

Fitim

Murati

Wetzikon

Naser Ulaj

27

Lirona

Syl

Lajqi

Embrach

Elfete Hasi

28

Luan

Abedin

Idrizi

Zürich

Naser Ulaj

29

Luljeta

Shpejtim

Tahiri

Wetzikon

Naser Ulaj

30

Melisa

Blerim

Krasniqi

Zürich

Dafin Haziraj

31

Minol

Lulzim

Huruglica

Wetzikon

Naser Ulaj

32

Muhamet

Ramiz

Spahiu

Opfikon-Glattbrugg

Naser Ulaj

33

Nderina

Fatos

Limani

Opfikon-Glattbrugg

Naser Ulaj

34

Njomza

Rexhep

Arifi

Wallisellen

Aferdita Veliu

35

Orges

Nazmi

Hajdaj

Winterthur

Elfete Hasi

36

Orges

Urim

Baftiu

Zürich

Dafin Haziraj

37

Razie

Fitim

Alusi

Embrach

Elfete Hasi

38

Rijad

Samidin

Badalli

Wallisellen

Aferdita Veliu

39

Samir

Florim

Fejzuli

Zürich

Naser Ulaj

40

Time

Tal

Babanaj

Zürich

Dafin Haziraj

41

Vesa

Hajredin

Kuqi

Wallisellen

Aferdita Veliu

42

Viola

Bardhyl

Bislimi

Winterthur

Elfete Hasi

43

Vlera

Jakup

Basha

Wallisellen

Aferdita Veliu